Hopp til innholdet

Hylleselskaper

Et hylleselskap er enkelt forklart et ferdig stiftet og registrert aksjeselskap som du kan kjøpe. Trenger du et aksjeselskap, men har ikke tid eller lyst til å ordne med opprettelse og registrering selv, kan du kjøpe et hylleselskap av oss og spare både tid og bryderi.  

Våre hylleselskaper er ferdig registrerte aksjeselskaper (AS), som du kan ta i bruk så snart handelen med oss er gjennomført. Selskapene du kan kjøpe av oss er nyregistrerte og garantert uten heftelser. Vi endrer selskapets navn, styresammensetning og vedtekter slik du vil.

Kjøp av hylleselskaper er svært aktuelt dersom du ønsker fortgang og fremdrift.

* Ønsker du å starte for deg selv og ønsker å komme fort i gang, og slippe alt papirarbeidet og ventetiden for etablering av et AS?

* Driver du driver med eiendom og skal sette opp et prosjektselskap for eiendomsutvikling, eller trenger et AS fort i forbindelse med kjøp eller overtakelse av en eiendom?

* Skal du gjennomføre en transaksjon, et oppkjøp eller sette opp et eierselskap i forbindelse med en investering innenfor private equity, engleinvestering eller venture capital?

* Er du i gang med et startup-prosjekt og trenger å etablere et formelt selskap som skal eie eller drive virksomheten?

* Skal du kjøpe innmat eller deler av en virksomhet og trenger å legge dette i et eget AS?

* Skal du restrukturere eksisterende virksomhet, skille ut en eiendom i et eget aksjeselskap eller av andre grunner foreta fisjon eller fusjon i eksisterende aksjeselskap og trenger et eller flere selskaper til dette som hjelpeselskap eller skyggekonsern?

Et hylleselskap levert av Skraib er den enkle løsningen. Vår tjeneste er til for at du skal komme raskt videre med ditt prosjekt eller din virksomhet.

Informasjon om våre hylleselskaper

Våre hylleselskaper er registrert med 30 000 kr i aksjekapital. Selskapet har en fordring mot Skraib AS. Når du overtar selskapet overføres betalingsforpliktelsen for denne fordringen til deg som kjøper. Selskapet du kjøper vil dermed ha kr 30 000 + renter* til gode fra den som kjøper selskapet, som du selv bestemmer når du vil betale inn.

Vi leverer selskaper uten bankkonto, slik at du selv kan velge hvilken bank du ønsker å opprette konto i.

* For tiden 6 %..