Hopp til innholdet

Velkommen til Skraib

Vi er glade for å ønske deg velkommen til vår aktuelt-side og våre sosiale medier, hvor vi vil dele vår kunnskap og ekspertise om våre tjenester som kan hjelpe bedriften din til å vokse.

Skraib ble grunnlagt med en visjon om å gjøre etablering av aksjeselskap enklere, mer tidseffektivt og mer tilgjengelig. Særlig har vi hatt gründere, investorgrupper, eiendomsutviklere, advokater, revisorer, regnskapsførere, samt små og mellomstore bedrifter i tankene når vi har utviklet vår virksomhet.

Vi vet at etablering av selskapsstrukturer, holdingselskaper, og forberedelser til selskapsrettslige endringer som fusjon, fisjon og trekantfusjon kan være en kompleks og tidkrevende prosess, spesielt for mindre bedrifter med begrensede ressurser. Derfor tilbyr vi ferdigregistrerte hylleselskaper og et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe deg med å spare tid og penger, og som gjør det lettere for deg å ha fokus på din egen kjernevirksomhet. 

Vår ekspertise inkluderer alt fra hylleselskaper, opprettelse og registrere selskaper til å tilby virtuelle forretningsadresser og forretningssekretærtjenester. Vi tilbyr også rådgivning og støtte innen for eksempel valg av selskapsstrukturer, aksjonæravtaler, strukturering ved virksomhetsoverdragelser, fusjon, fisjon, drop-down-fisjoner, bruk av hjelpeselskaper og mye mer.

Hos Skraib er vi stolte av å kunne tilby en unik kombinasjon av ekspertise og personlig service. Våre erfarne fagpersoner vil jobbe tett med deg for å avklare og forstå dine spesifikke behov og mål, og skreddersy tjenestene våre deretter. Vi er opptatt av å bygge langsiktige relasjoner med våre kunder, og vi vil alltid gjøre vårt beste for å være tilgjengelige og gi støtte og rådgivning når du trenger det.

Vårt mål er å hjelpe deg med å fokusere på det som er viktigst for din virksomhet, og la oss ta oss av de oppgavene vi er gode på. Ved å velge Skraib vil du ha en pålitelig partner som vil gi deg trygghet og sikkerhet i en stadig mer kompleks forretningsverden.

Vi ser frem til å samarbeide med deg og hjelpe deg med å oppnå suksess for din virksomhet. Hold deg oppdatert på vår blogg og følg oss på sosiale medier for å få de nyeste oppdateringene om oss og våre tjenester.

Kontakt oss for en prat om våre tjenester og hvordan vi kan hjelpe deg til å løfte din virksomhet videre!

Magnus Grape Løvdal: mgl@skraib.no / 400 69 140

Jonas Tjersland: jt@skraib.no / 913 35 102