Hopp til innholdet

Nytt samarbeid med Orgbrain

SAMARBEIDER: – Orgbrain og SKRAIB er en god match, sier Jonas Tjersland i SKRAIB (f.v), administrerende direktør Thomas Evensen i Orgbrain og leder for partnersalg i Orgbrain, August Brekkhus.

SKRAIB inngår samarbeid med styreplattformen Orgbrain.

– Orgbrain er en veldig god match for oss, og gjennom SKRAIB får kunder tilgang til Norges ledende styreportal på nett. Vi gleder oss til å tilby Orbrains løsninger til våre kunder, sier partnerne Jonas Tjersland og Magnus Grape Løvdal i Skraib AS.

Orgbrain hjelper nå over 2000 styrer – og 50.000 brukere – til å profesjonalisere og forenkle styrearbeidet.

– Orbrain benytter brukervennlig og moderne teknologi til å hjelpe styrene med å håndtere sine oppgaver og juridiske forpliktelser på en enklere, bedre og sikrere måte, sier administrerende direktør Thomas Evensen i Orgbrain.

– Samtidig ønsker vi å ha relevante partnere, og SKRAIB forenkler selskapsetablering gjennom teknologi. Slik sett er det en god match for oss, understreker leder for partnersalg i Orgbrain, August Brekkhus. 

Skraib AS har konsesjon fra Finanstilsynet og leverer ferdigetablerte selskaper digitalt – eksempelvis enkeltselskaper eller ferdig oppsatte selskapsstrukturer.

 – Vi har utviklet systemer for å levere ferdigetablerte aksjeselskaper på bestilling, og vi tror kundene opplever det som en kjærkommen forenkling av etableringsfasen når man raskt trenger et aksjeselskap eller flere selskaper i forbindelse med en transaksjon, sier Jonas Tjersland og Magnus Grape Løvdal.

– Vi er svært imponert over Orbrains løsninger, og for våre kunder er det svært nyttig å ha tilgang til en intuitiv og profesjonell styreportal som sikrer god drift fra starten av, sier Tjersland og Løvdal.

Les mer om partneravtalen her: https://www.skraib.no/orgbrain/

orgbrain.no

skraib.no